2021. december 29., szerda

Shallow

 

Dmitry Mashkin, Unsplash


A komolyabb évtervezés és jövő-végiggondolás mellett most felbukkant a fejemben pár olyan teljesen komolytalan apróság is, amit szeretnék megvalósítani/megszerezni a következő időszakban (és amúgy se árt, ha van egy ilyen listám, mert az összes ajándék, amit kaphatok, december végétől február elejéig esedékes, utána a következő karácsonyig semmi... szóval jellemzően ilyenkor nincsenek ötleteim, csak a nyár közepén, ha egyáltalán).

Minden egy táskával kezdődött, konkrétan ezzel, ami a karácsonyi ajándékom volt anyától, és ami kicsit kibillentett a lassan két éve tartó "meh" öltözködési korszakomból- szeretnék pár cuccot, ami illik hozzá, és ha már pár napot be kell majd járnom az irodába, olyan jó lenne újra találni egy stílust, ami kicsit több a megúszós-minimalista farmer-pólónál (ez a legtöbb, amire az elmúlt fél évben képes voltam). Aztán beugrott pár programötlet is, meg pár olyan dolog, ami nem bekategorizálható, úgyhogy ez egy 22 for 2022 lista lesz (amit majd folyamatosan bővítek, amint eszembe jut, most nagyjából a fele van már meg).

1. tengeri sós parfüm (és ha bejött, utána kicsit jobban elkalandozni az uniszex illatok világában, ugyanannak a Jo Malone-nak, amit kinéztem, van egy fás-füstös illata is, az is menő lehet)

2. egy tökéletes fekete farmer (vagy, próbáljunk felnőttek lenni, fekete szövetnadrág, de a farmerre nagyobb esélyt látok)
3. a következő céges/kiöltözős alkalomra egy saját készítésű ruha
4. részt venni egy rendes, IRL varrótanfolyamon (ennek a két pontnak a sorrendje a megvalósítás szempontjából fordítva valószínűleg jobb lenne...)
5. egy jó közös fotó B.-vel (nem mondom, hogy műtermi vagy ilyesmi, az  mindkettőnknek fura lenne, de nem is egy random közös szelfi... és csak akkor, ha végre rendesen elmúlik a rollerbaleset miatti heg a homlokomról)
6. Carson Coma-koncert (lehetőleg Bp-n kívül)
7. egész éjszaka Tesco Disco-n ugrálni
8. ottalvós-sátorozós fesztivál
9. egy hétvége kikapcsolt telefonnal, offline
10. elvonulás az erdőbe
11. egyedi, csak nekem készített kalap
12. szezonális szakácskönyv (és használni is, nem csak nézegetni)
13. még egy tetoválás, most már tényleg
14. Samurai Drive-koncert tavasszal
15. csillámos körömlakk (és végre kidobálni a régieket, amiket nagyon szerettem, de 5-6 évesek és használhatatlanok)
16. belakni az iroda-sarkomat itthon (növény az íróasztalra, motiváció és/vagy dekoráció a falra)
17. brunch
18. összerakni és befejezni egy junk journal-t

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése