2020. május 20., szerda

Countdown


The Creative Exchange, Unsplash

Tegnapelőtt gondolatban megterveztem egy narancssárga vászonszatyrot abból az anyagból, ami a fiókomban lapul már hetek óta (de nem merem felhasználni semmihez, mert túl szép, és úgyis elrontom a varrást). Tegnap találtam egy szuper skillshare-es tutorialt hozzá, és végig is csináltam (kivasaltam az anyagot, elkezdtem a varrást, összegyűrődött, megint kivasaltam... végigvarram a pántot, visszabontottam, újra végigvarrtam, újra visszabontottam, és ezt így egészen addig, amíg vállalható nem lett), befotóztam, és elbüszkélkedtem vele anyának is meg skillshare-en is. 
Ma reggelre összeállt, milyen linóprintet szeretnék rá mintának, úgyhogy reggeli meeting előtt még gyorsan megrajzoltam őket, és nap közben több darabban ki is faragtam. A próbanyomás jól sikerült, most már tényleg csak annyi van hátra, hogy a szatyorra nyomdázzak, és kész is, az első használható darab, amit én varrtam, saját mintás anyagból - alapvetően ez volt a titkos tervem. 

Még szerencse, hogy már csak a holnapi nap van hátra, utána 1 nap szabi, mert a kreatív projektjeimmel zseniálisan haladok, de ezzel arányosan a munkával kapcsolatos motivációm meredeken zuhan. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése