2020. május 16., szombat

Hello


fotograierende, Unsplash

Éppen öt különböző kreatív projekt közt egyensúlyozok, a laptopomon három böngészőablakban nyitva van legalább húsz tab - hogy igazodj ki a szabásmintákon, varrás kezdőknek, hogyan bogozd ki a varrógép összegubancolódott szálait (... jól ment a tegnapi kísérletezés...), nyomdázás Marabu textilfestékkel, nyomdázás linómetszéssel, realisztikus portérajzolás, és még minden más, amit menet közben észrevettem Skillshare-en, és eltérített. 
Fejben is ilyen érzés most, cikázok a témák közt, mindenbe belekapok egy kicsit, mindennel haladok egy lépést (kivéve a varrógép, ott inkább visszafelé), a lakás minden pontján van legalább egy darabka papír, cérnaszálak vagy pár morzsa linó - karantén középhaladóknak, több, mint két hónapja vagyok bezárva itthonra, és ha már megküzdési módszer, lehetne ennél rosszabb is, de azért érzem, hogy kezdem túlzásba vinni. 
Az elmúlt időszak egyik meglepő fénypontja, hogy megint találtam énblogokat, amiket megszerettem, és amik rendszeresen frissülnek - viszont emiatt elkapott, hogy nekem is újra meg kellene próbálkoznom egy saját bloggal, de nem szeretnék visszatérni a 3 évvel ezelőtti nyáron félbehagyott kísérlethez, amire nem is nagyon emlékeztem már (és csak azért találtam vissza hozzá, mert most is azt a nevet próbáltam regisztrálni először... kiszámítható vagyok?), és amihez képest óriási a szakadék abban, ahol most érzem magam. 
Így jött a kreatív projekt #2412535-ként a névválasztás (kevés dolgot utálok jobban, úgyhogy rövidre zártam, a dalszövegekre mindig lehet számítani), a regisztrációk, sablonválasztás és most ez az első poszt, amin igazából csak túl szeretnék lenni, hogy megtudjam, fogok-e írni a következő pár napban, tudok-e olyasmit kihozni belőle, ami ad valami pluszt. Folyt.köv (remélhetőleg) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése