2023. április 27., csütörtök

Finishing touches


Kész az övtáska, kész az ing, és kész a pekándióssá módosított sajttorta B. szülinapjára is (amiből sajnos már elég komoly szeletek hiányoznak, de ez van, a tortaevés reggelire a szülinap egyik legjobb része), a tegnapi egy kifejezetten hatékony+fárasztó nap volt. Sajnos a teendő-lista nem csökkent annyival, hogy hátra tudjak dőlni, még csomó mindent kell kitalálni/kimosni/felhajtani/kideríteni, mire indulunk.

Közben felvettem a junk journal első feléről is egy videót, már csak azzal kísérletezek, hogy a minőség egy kicsit normálisabb legyen, de hátha majd most:



... ez a beágyazott verzió, nem a beszúrt, remélhetőleg használ valamennyit. Mindenesetre nagyon jó volt újra elővenni a junk journalt, kisebb-nagyobb kihagyásokkal benne van a lenyomat a teljes tavalyi évemről. A formátum miatt sokkal változatosabb és kaotikusabb, mint amit általában csinálok, és sokkal kevesebb olyan oldal van, amire azt tudom mondani, hogy tényleg tetszik (cserébe azok nagyon), és biztos fogok még ilyet összerakni, ha megint összegyűlik annyi random papír, amit belefűzhetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése