2021. április 19., hétfő

Progress?

 

Extra lassan haladok a legutóbbi art journal-füzetemmel, pedig majdnem mindennap foglalkozok vele valamennyit, de így, hogy minden oldalon van valamilyen extra (többnyire portré), kicsit több, mint egy hónap alatt összesen 18-nál tartok... így a 100 napos projekt valószínűleg el fog tartani még egy-két hónapig, de végül is időm az van. 

Viszont mostanában eléggé feszgetem a határaimat- szinte mindig csak arcokat rajzolok, max. egy váll vagy kéz pluszban, de találtam egy annyira jó fotót, hogy muszáj volt kipróbálnom, mi történik, ha megpróbálkozok a testtartással (nagyon hosszú ideig tartott, és nehezen vettem rá magam a befejezésére, de egyáltalán nem lett rossz). Amikor pedig unom az embereket, házakat fogok festeni- Youtube-on jött szembe a videó, imádom ezt a stílust, jó lenne majd rendesen megtanulni (és szerezni egy olyan töltőtollat, ami vízfesték-kompatibilis).

2 megjegyzés:

  1. instán követek egy embert, aki akvarell házakat fest + átrajzolja néha, nagyon king*-* meg szimplán nézni a videóit is annyira megnyugtató:D @maltzcreative

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már be is követtem, nagyon klassz, amit csinál :)

      Törlés