2021. szeptember 1., szerda

Nincs tanulság

 

Ma talán már jobb egy kicsivel, valószínűleg azért, mert az előző három nap nagy részét átaludtam (a maradék időben pedig kreatív megoldásokat próbáltam találni a csak két kézzel megoldható feladatokra, amikből meglepően sok van- B. is kénytelen lesz új skilleket tanulni, pl hogy hogy lehet összefogni egy lány haját). Szerencsére a betegszabit viszonylag könnyen sikerült elintézni a jövő heti kontrollig, aztán majd meglátjuk... próbálok minden intézkedést és előre gondolkodást kiszervezni, mert ennél már nehezen lehetne látványosabb, mennyire a tartalékaim végének végére értem. 

(A dal meg új kedvenc, nem megy ki a fejemből, mióta egyszer véletlenül Carson Coma-tematikájú lett egy grillezős esténk... bár nagyon kíváncsi lennék, ki minek érti a refrént első hallgatásra, szogorúan szövegolvasás előtt).

9 megjegyzés:

  1. Ahh igen, amikor ilyenek tortennek az emberrel, az sokszor mar egy jele annak, hogy elert az energiai hatarara. Pihenj rengeteget, probald megtalalni, mik azok a dolgok, amiket jobb most elengedni, hogy pszichesen is erore kaphass. Oleles!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dolgozok rajta, csak az elengedés még így is nehéz (pedig pontosan tudom, mit kellene csinálnom, csak a megvalósítással vannak gondok...)
      <3

      Törlés
  2. jobbulást, és regenerálódást (nem csak fizikailag) :C ♥

    (egyébként a klipp néhány kockájáról a Miracle alignerre asszociálok, maga a szám is tök jó:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) a Miracle aligner klipjét nehéz túlszárnyalni, az a legjobb (és legfurább) az EYCTE-időszakból...

      Törlés
    2. így igaz:D

      egyébként a héten megtudtam, hogy az egyik kollégámnak valami haverja a klip rendezője, mert a helyszín az ott van hozzájuk közel:O aztán mondta, hogy majd a jövőheti koncertjükre beviszi a beksztédzsbe. irigység:C

      Törlés
    3. mármint a Carson Comáé:D:D:D

      Törlés
    4. Így is nagyon menő, bár ha a Last Shadow Puppets-nek lenne koncertje itt jövő héten, azon ott lennék, törött kéz ide v oda :D Carson Comára is majdnem mentünk, már pont kezdtem meggyőzni B.-t róla, amikor jött a baleset

      Törlés
  3. Jaj szegény, jobbulást! Pihenj sokat!

    VálaszTörlés