2021. február 14., vasárnap

Move me, baby

 


A Valentin-nap alaphangulatát elég jól megadta, hogy felugrottak B. szülei, négy óriás szemeteszsáknyi cuccal (főleg takarók meg egy kósza pizzasütő, ha valakinek szüksége van bármelyikre, szóljon!), utána a nagy vasárnapi ebédfőzés legvégére elment az áram... Szerencsére már majdnem teljesen kész volt a kaja, és ugyanaz a villanyerelő, aki tavaly a beköltözésünk utáni napon egyszer már megoldotta ugyanezt a problémát, fél órán belül itt is volt (most már rendesen elmentettem a telefonszámát, bár nem nagyon maradt a házban biztosíték, amit lecserélhetne...)

Mindenesetre nem állíthat meg minket se áramszünet, se raktárhelyiséggé változott hálószoba, itt este kádban ázás lesz és pezsgő, meg ez a masszázstömb.
(Utólagos tanulság: ne próbáljátok ezt a szívecskét adni blobjegyzés-címnek: <3, mert elszáll az egész HTML-hibával, és írhatjátok le még egyszer ugyanazt emlékezetből, kihagyva az utólag feleslegesen hosszúnak ítélt cukormentes gofriról szóló bekezdést). 

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ugye? :D Bár akármennyire is poén, azért csak ez maradt a legjobb Lush-os masszázstömb: https://hu.lush.com/products/soft-coeur-0

      Törlés