2022. május 15., vasárnap

Snapshots



Oké, mostantól kölcsön fogom venni B. iphone-ját a portrék befotózásához, ez eddig sokkal használhatóbb lett, mint bármi, amit a saját telefonommal próbáltam összehozni... és az is klassz, hogy négy vagy öt részletben, de a héten ezt az egy arcot be tudtam fejezni. 

Tegnap pedig egy olyan hétvégi napom volt, ami tökéletesen visszateleportált a pár évvel ezelőtti időszakba, amikor éppen semmilyen óriási rettegési faktor nem lebegett a fejemb felett (se privát/családi, se globális), csak együtt lógtunk barátokkal, beszélgettünk, kiszabadultunk (végül is jó döntés volt a western, nagyon hangulatos volt az egész pálya, teljesen profi díszletekkel és viszonylag egyedi rejtvényekkel a standard számzáras lakatok mellett, bár pont az első szakaszon sikerült nagyon sokáig ott ragadnunk, de amint azt összehoztuk, már ment simán), utána még az Ikeába is eljutottunk, és felvásároltuk a knäckerbröd-készletet (ez viszont 2020-as flashback, az első karantén idején volt ezzel tele a kamra), hogy legyen valami vércukorszint-kompatibilis a vacsorához, mert a normál, és a teljes kiőrlésű kenyerek se voltak mostanában az igaziak. 

Jövő hétre még összedobok egy pulled pork-ot, és szerencsére csak az első három nap lesz munkanap (mondjuk utána Debrecen meg temetés, nem kimondottan kikapcsolódás, de legalább a jövő péntek valamilyen szinten lezár egy brutálisan nehéz szakaszt).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése