2022. január 2., vasárnap

...the higher I climb

 

Daniel Leone, Unsplash

Boldog új évet!

Egyelőre még nem érzem azt az óriási újrakezdős lendületet, de holnap lesz az első napom az új munkahelyen, és valószínűleg ha azon túl leszek, könnyebb lesz elképzelni, hogy alakul majd a következő néhány hét- most még csak parázok, hogy a két itthon töltött év alatt minden meglevő kapcsolatteremtési képességem elpárolgott. Mindenesetre lopom Sieglinde idézetét, "If you can't beat the fear, just do it scared", új céghez, ismeretlen csapatba mindenképp nehéz lenne beséltálni, de valószínűleg a második napon már könnyebb lesz, az elsőt meg csak kibírom valahogy.

4 megjegyzés:

  1. Hajrá hajrá! A szocializáció meg olyan,mint a biciklizés, rutinból ki lehet esni,de nem felejti el az ember,hogy kell. Ügyes leszel:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) végül nem volt annyira vészes, a csapat nagy része nem volt bent az irodában az első napomon (remélem, hogy nekem se kell túl sokat ott lenni majd), és online azért már nem olyan félelmetes az egész :)

      Törlés
  2. Búék, Kami! Mesélj majd az új helyről. Biztos, hogy ügyes leszel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, egyelőre végtelenül bénának érzem magam, nagyon sok mindent kell majd megtanulnom, de szerencsére türelmesek, megmutogatják a rendszereket, és nem zavarja őket, ha az egész napom elmegy egy aprócska szövegcserére :)

      Törlés