2023. november 29., szerda

Blogvember - 27


Akármilyen klassz is a blogvember, azért már várom a végét... másrészt viszont jó lenne idén megint belevágni a December Daily-be, ami azt jelentené, hogy art journal-szempontból nem túl sok minden változna (... és lenne egy jó indokom megvenni a zöld füzetet). Minimalistára tervezzük a karácsonyt, és a csillogó ünnepi időszaknál most kicsit jobban várom az azt megelőző nyugis, rutinszerű hétköznapokat, de ezzel együtt is biztos lenne mit megörökíteni (a korábbi években is azt hittem, hogy  a decemberi napok többsége semmi különös, de ettől még nagyon jó pár évvel később visszanézni rá). 

Kezd kicsit kezelhetetlenné válni a reggeli rutinom, de tegnap sikerült majdnem tökéletesen reprodukálni az egyik kedvenc BBQ-éttermünk legjobb fogásait (pulled pork, mustáros krumplisaláta, amit most először csináltam, és ráfér némi finomhangolás, de mint kiderült, a hűtőben töltött éjszaka a recept legfontosabb hozzávalója; és frissen sült kovászos-teljes kiőrlésű pita). Az elmúlt hónap(ok) káoszában elengedtük az ebédfőzést, és vagy mirelitet ettünk, vagy rendeltünk valamit (szerencse, hogy B. kap egy komolyabb összeget a SZÉP-kártyájára, de mostanában egyre gyorsabban és gyorsabban elfogy), és ehhez képest most az extra munkával együtt is jól esik valami finomat megtervezni és el is készíteni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése