2020. augusztus 13., csütörtök

Look at me

 


A huszonöt arc-projektnek most járok kb. a felénél, és bár vannak napok, amikor elbizonytalanodok, azért összességében érzem, hogy van értelme csinálni- nem feltétlenül azért, mert technikailag akkorát léptem előre (most direkt nem ugrok neki egy újabb kör tutorialnak vagy egy új módszer megtanulásának, most egyelőre élvezem azt, ahol járok, és ezt akarom jobban felfedezni), hanem mert egyre jobban átjönnek a rajzokból a különböző érzelmek, arckifejezések, hangulatok, az eddigiekhez képest inkább tűnnek élőnek.


Még mindig nem mindenkit tudok elsőre vagy tökéletesen elkapni, de az össz. 12 rajzból már van 4-5 olyan, akiket nagyon szeretek. Sokan olyan színészek/zenészek, akiket ismerek valahonnan, és már egy ideje tervezem, hogy lerajzolom őket, vadászom róluk a legjobb referenciafotókat, de olyan is van, hogy Pinteresten megtalál egy ismeretlen arc, és muszáj valamit kezdenem vele.








7 megjegyzés:

  1. Jaj de ügyi vagy, nagyon klasszak!

    VálaszTörlés
  2. Igen, nagyon nagyon jók! Ügyes vagy!! :)) csak így tovább!

    VálaszTörlés
  3. ügyes vagy, csak így tovább!:)
    nekem a hátulról a 3. a kedvencem, beletúrnék a hajába:D

    VálaszTörlés
  4. Köszii, igyekszem :)

    Aly: ez a srác volt az, akiről semmit nem tudok, csak szembejött a fotója, és le *kellett* rajzolnom (de az egész fotósorozat menő: https://i-d.vice.com/en_uk/article/wjd8zb/this-photographer-is-redefining-the-male-gaze-for-todays-post-binary-world )

    VálaszTörlés
  5. aaaaah csodálatosak!! imádom mind. <3

    VálaszTörlés