2021. január 21., csütörtök

Brick by brick

 

Hà Nguyễn, Unsplash


Sose kezdek el anélkül bejegyzést írni, hogy képet választanék, sokszor ihletet/hangulatot/néha témát is ad, most viszont mire találtam valamit, ami tetszett, teljesen elveszett az eredeti gondolatfonal. Kivételesen elég jól bele is merültem a munkába, bár most kétszer egymás után sikerült egy billentyűkombinációval újraindítani a gépet, szóval azt az egy sor kódot harmadjára is írhatom le, ha végre visszakapom hozzá a felületet...
A január elejei végiggondolás-vonalhúzás óta fél szemmel azért figyelem, hogy mennyire rossz a munkahelyi helyzet, ha nem csak passzívan elfogadom, ami van, hanem kicsit próbálom megtalálni benne a jót, meg többet beleadni magamból, és egyelőre talán segített valamennyit; plusz a körülményeknek az a része, amire semmi hatásom, is mintha jobb irányba mozdult volna. 

Februártól úgy néz ki, visszatér a projektmeló is, szóval most arra is lesz lehetőségem, hogy ott finomhangoljam a munkamennyiség-szabadidő egyensúlyt (meg hogy elkezdhessek gyűjtögetni egy tengerparti nyaralásra, ami vagy összejön, vagy nem). Bölcsességfog-műtéttel legalább már biztos, hogy nem kell számolni, azok elfogytak, de azért reménykedek, hogy egyébként is egy picit tervezhetőbb időszak lesz, mint az őszi. Ma az online kvízezést is újrakezdjük, mondjuk a legújabb, kicsit több, mint két hetes csapattag még valószínűleg nem fog aktívan segíteni, de ha nem sírja végig, és a szülei tudnak koncentrálni, az már bőven elég hozzájárulás tőle :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése